VILL DU SKYDDA MOT STARK SOL, SKAPA EN SKUGGANDE OAS ELLER KANSKE BARA INREDA MED EN SNYGG SOLSKYDDSMÖBEL?

Genom vårt breda sortiment av utvändiga solskydd ger vi dig möjligheten att skapa nya rum, förlänga utomhussäsongen och reglera värme och ljus inomhus. Kombinerat med ett brett urval av vävar finns det en mängd alternativ som kan anpassas efter din bostad, företagslokal eller uteplats. Vi erbjuder dig allt ifrån terassmarkiser, fönstermarkiser och screenmarkiser till fristående markismöbler, pergolas och uterum.


Pryd din altan, uteplats eller liknande med en måttanpassad terassmarkis från Ekerömarkisen. Markisen bidrar till att förlänga säsongen och skapar en härlig utomhusatmosfär att trivas i. Manövrera den med motor och sol- och vindautomatik eller manuellt med dragband eller vev. Markisen behöver inte enbart vara ett praktiskt solskydd utan kan skapa en trivsam och inredd miljö med en snygg design på kasett, armar eller väv. Kontakta Ekerömarkisen så berättar vi mer!
Terassmarkiser

TERASSMARKISER

En terrassmarkis kan förvandla din uteplats till ett trivsamt och flexibelt uterum. Våra terrassmarkiser är alltid skräddarsydda och kan beställas till uteplatser och balkonger med eller utan taköverhäng beroende på vilken kassett du väljer. Manövrera dem enkelt med motor eller manuellt med dragband eller vev och skydda mot såväl sol som värme. Går att kombineras med sol- och vindvakt.

Skydda din bostad eller lokal mot UV-strålar eller stark värme med en måttanpassad fönstermarkis från Ekerömarkisen. Eller varför inte ta en vattentät väv för att skydda mot regn? Anpassa storlek och design efter det du söker för bästa resultat - vi hjälper dig på vägen! 
Kombinera med manuell manövrering eller motoriserad teknik.
Fönstermarkiser, automatiska & manuella

fönstermarkiser

Fönstermarkisen passar dig som vill anpassa markisen till varje unikt fönster och söker efter en lösning för att kontrollera ljusinsläppet, dämpa inomhusvärmen eller skydda dina rum och din inredning från blekande sol. Manövreras med manuellt dragband, vev eller motorer. Går även att kombinera men automatisk sol- och vindvakt.

Vertikalmarkisen eller Screenmarkisen är en idealiskt lösning för att skapa skugga och skydda fönster, dörrar och glasväggar. Håll störande ljus ute, mörklägg med mörkläggningsväv, skydda mot insyn med screenvävar eller håll värme inne på vintern och kylan inne på sommaren. Vertikalmarkisen har obegränsade möjligheter och vi hjälper dig med det du behöver!
Screenmarkis / Vertikalmarkis

screen/vertikalmarkiser

Kombinera funktionalitet med estetik och installera vertikalmarkiser i ditt hem eller din lokal. En screenmarkis, även kallad vertikalmarkis, känns igen där markisen går parallellt med fasaden. Vertikalmarkisen kan förhindra bländande och farlig UV-strålning med 80-90% och skyddar även mot kyla under vintertid. Välj bland våra tre modeller och kombinera med ett stort utbud av vävar och manövreringsmetoder.

Skydda din bostad eller lokal mot UV-strålar eller stark värme med en måttanpassad fönstermarkis från Ekerömarkisen. Eller varför inte ta en vattentät väv för att skydda mot regn? Anpassa storlek och design efter det du söker för bästa resultat - vi hjälper dig på vägen! 
Kombinera med manuell manövrering eller motoriserad teknik.
Terassmarkis med motorautomatik & TaHoma system

Tillbehör

Våra markistillbehör kan komplettera din markis så att du kan slappna av och njuta. Låt elektronisk automatik manövrera markisen, förläng sommaren med kvartsvärmare eller stötta din markis i utsatta lägen med stödben.


Med automatik kan du luta dig tillbaka och låta dina solskydd ta hand om sig själva. Blir vinden för stark rullas markisen automatiskt in. Automatiken tar dessutom in olika typer av information såsom temperatur, veckodag och tid.

HITTAR DU INTE DET DU SÖKER?

Maila oss så återkommer vi med information och idéförslag så fort vi kan!