om ekerömarkisen

Ekerömarkisen är ett Stockholmsbaserat företag som erbjuder måttanpassade och skräddarsydda solskyddsprodukter och gardiner för alla typer av behov över hela Sverige.


Kvalitet är viktigt för oss, därför är våra material noga utvalda och samtliga av våra produkter tillverkas i Sverige. Vi vill vara säkra på att du som kund blir nöjd, därför arbetar vi enbart med de mest väletablerade leverantörerna inom branschen.

Att beställa måttanpassade produkter kan ibland kräva många val och du som kund har säkert många funderingar. Vi på Ekerömarkisen strävar därför efter att göra processen så enkel som möjligt och hjälper dig med allt ifrån konsultering och materialval till färdig produkt och montering. Behöver du inspiration för att skapa ett vackert hem, en rumsförstorande känsla, stänga värmande sol ute, mörklägga eller kanske skydda mot insyn hjälper vi dig med att skapa de optimala lösningarna. Vårt breda utbud av produkter av till exempel rullgardiner, lamellgardiner, tyggardiner, plisséer och duetter, Flexshade-produkter, markiser och uterum gör att möjligheterna är oändliga.

kontakta oss

info@ekeromarkisen.se

08 - 560 366 45

är du arkitekt eller inredare?

linus@ekeromarkisen.se

08 - 560 366 45

press & media

victor@ekeromarkisen.se

08 - 560 366 45