OMVANDLA DITT HEM TILL EN BEHAGLIG OCH ROGIVANDE PLATS SAMTIDIGT SOM DU FILTRERAR BORT STÖRANDE LJUS, SKYDDAR MOT INSYN OCH SKAPAR ELEGANS.

Skapa en ombonad och trevlig atmosfär i ett rum med hjälp av solskydd och gardiner. Ekerömarkisens noga utvalda sortiment av produkter hjälper även den gråaste lokalen att mjukas upp. Ta kontroll över ljus och kombinera funktionalitet med design och välj tyg och vävar baserat på om du vill skapa en miljö som är både praktisk och elegant. Välj bland produkter såsom rullgardiner, screenrullgardiner, plisséer, duetter, lamellgardiner, panelgardiner, persienner, draperade gardiner och hissgardiner.

Ge ditt rum en ny look med ett par rullgardiner. Skapa en mörklagd och behaglig atmosfär i ditt sovrum utan att behöva hänga upp tunga, tjocka gardiner. Våra rullgardiner skapar en lugn känsla i ditt rum och stänger samtidigt ute ljus och värme. Välj mellan stilfulla vävar, olika manövreringsdesigner och funktion såsom mörkläggande eller ljusfiltrerande.
Rullgardiner i screenväv - ljusfiltrerande

rullgardiner

En rullgardin är ett praktiskt komplement till din inredning och ett enkelt sätt att reglera det naturliga ljuset i ett rum. Välj mellan mörkläggande vävar; för att mörklägga och skapa ro för sömn, screenvävar; för att ta bort bländande ljus och öka skugga utan att förlora sikten, och vävar i bomull; för att stänga störande ljus ute samtidigt som den vackra designen bidrar med elegans. Vårt breda sortiment av kvalitetsvävar gör det möjligt att anpassa gardinens funktion efter just ditt behov.

Manövreras med sidodrag, fjäder eller elektronisk motor.

Plisséer och duetter är ett smart och snyggt alternativ till persienner och andra solskydd. Produkten passar till nästan alla typer av fönster och är både diskret och stilig samtidigt som den är funktionell. Ekerömarkisen erbjuder en mängd olika reglagetyper och vävar, bland annat mörkläggande. Vävarna är dessutom fukt- och smutsavvisande och passar såväl udda fönsterformer som stora panoramafönster – ingen annan gardin har så här stora möjligheter.
Plisségardin & Duettegardin

PLissé- och duettegardiner

Rama in ditt fönster med en veckad och diskret plissé- eller duettegardin för en vacker och behaglig atmosfär året runt. Plissérnas solfjädersliknande veck passar utmärkt för att skydda mot bländande sol, UV-strålar och insyn. Duettens dubblerade plisséveck bildar fina luftfickor och dess unika cellstruktur kombinerar energieffektivitet med design och bidrar till att hålla värmen inomhus på vintern och gör rummen svala på sommaren. Den kan även anpassas för mörkläggning. Produkterna är ett smart komplement för att minska din energiförbrukning samtidigt som du gör rummet vackert. Välj bland olika täthetsgrader på vävarna beroende på hur mycket ljus du vill släppa in.

Manövreras med sidodrag, top down/bottom up funktion eller elektronisk motor.

Lamellgardiner ger solskydd för fönster och uterum samtidigt som det är ett utmärkt insynsskydd. Vinkla, variera och skapa elegans för stora fönster, skjutdörrar eller de speciellt vinklade fönsterpartierna som kan vara svåra att inreda. Ekerömarkisen hjälper dig att hitta det bästa alternativet för ditt ändamål. Glöm inte att produkten kan kombineras med motor och kopplas till ditt Smarta hem-system.
Lamellgardiner för det vinklade fönstret, lika praktiskt som snyggt

lamellgardiner

Vinkla, variera och skapa enkel elegans för stora fönster. Lamellgardiner ger ett luftigt, rent och modernt utseende och passar alla typer av fönster och skjutdörrar, även de speciella och vinklade. Lamellerna skapar ett snyggt och praktiskt alternativ som erbjuder en smidig och flexibel reglering av ljusinsläpp och avskildhet.

Välj bland textilier i spännande kollektioner med allt från ljusa transparenta till mörkläggande och strukturerade vävar.

Manövreras med dragstång, lindrag eller motor som är kompatibel med smarta hem- och power view system.

Komplettera dina solskydd med automatiserade motorer & Tahoma system. Ekerömarkisen har det du söker!
Automatiserade motorer sköter dina solskydd åt dig.

tillbehör

Vill du komplettera dina solskydd med elektronisk motor går merparten av vårt solskyddssortiment att få med detta. De elektriska motorerna sitter helt dolda i solskyddens rör och behöver bara tillgång till ström


Med TaHoma finns nu dessutom det intelligenta hemmet inom räckhåll. Du styr det enkelt med ditt pekfinger!